Caută în arhivă
Afişează

Un biciclist care se afla sub influența alcoolului și a pătruns pe un drum public fără să se asigure a fost accidentat ușor după ce o tânără care conducea o autoutilitară nu a putut să mai evite impactul.

Citeşte tot

Un tânăr de 18 ani, din localitatea Mihai Bravu, este cercetat de polițiști pentru distrugere după ce a spart monitorul unui aparat de jocuri de noroc pe fondul nemulțumirilor cu privire la câștigurile obținute.

Citeşte tot
21 Februarie 2018Sursa: IPJ GIURGIU

CERCETAȚI PENTRU FURT

Doi giurgiuveni cercetați de polițiști după ce au fost depistați sustrăgând bunuri din magazinele unor societăți comerciale din municipiul Giurgiu.

Citeşte tot

Un tânăr din Prundu este cercetat de polițiști după ce a fost depistat conducând autoturismul pe drumurile publice deși avea permisul de conducere suspendat.

Citeşte tot
21 Februarie 2018Sursa: IPJ GIURGIU

MANDAT PUS ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTI

Polițiștii giurgiuveni au pus în executare un mandat de executare a pedepsei, emis pe numele unui tânăr din comuna Crevedia Mare, județul Giurgiu, pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Citeşte tot

O giurgiuveancă a fost depistată de polițiști, în flagrant, în timp ce încerca să comercializeze mai multe pachete de țigări provenite din contrabandă.

Citeşte tot

Polițiștii din cadrul Poliției Oraș Bolintin Vale au depistat duminică, 18 februarie a.c., în jurul orei 00.10, un tânăr de 30 ani, din comuna Florești - Stoenești, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Linia [...]

Citeşte tot
19 Februarie 2018Sursa: IPJ GIURGIU

CERCETAT PENTRU FURT CALIFICAT

Polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Giurgiu efectuează cercetări față de un tânăr din comuna Vedea, județul Giurgiu, care a sustras mai multe păsări din gospodăria unui consătean.

Citeşte tot

Polițiștii giurgiuveni au reținut o persoană în urma perchezițiilor domiciliare efectuate la persoane care aveau ca preocupări distribuirea țigărilor de contrabandă pe raza municipiului Giurgiu.

Citeşte tot

Polițiștii giurgiuveni efectuează cercetări față de un tânăr de 18 ani, din comuna Daia, județul Giurgiu, care, deși executa măsura arestului la domiciliu, a amenințat o femeie din aceeași localitatea și a încercat să-i sustragă [...]

Citeşte tot