Caută în arhivă
Afişează

Polițiști giurgiuveni acționează în stradă pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea producerii oricăror evenimente negative, cu prilejul minivacanței de Rusalii.

Citeşte tot

Profesori, consilieri școlari, vârstnici, administratori de imobile sau de societăți comerciale și șoferi au beneficiat de sfaturi și recomandări utile, pe parcursul „Săptămânii Prevenirii Criminalității”.

Citeşte tot

În ultimele 24 de ore, polițiștii giurgiuveni au intervenit la peste 113 de evenimente, dintre care 86 sesizate prin intermediului Sistemului Național de Apeluri de Urgență 112.

Citeşte tot

Un bărbat din comuna Crevedia Mare a fost depistat de polițiști conducând autoturismul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Citeşte tot
27 Mai 2018Sursa: IPJ GIURGIU

BĂRBAT CERCETAT PENTRU FURT

Polițiștii giurgiuveni cercetează un tânăr de 15 ani, bănuit că ar fi sustras un telefon mobil, din curtea unei locuințe din municipiul Giurgiu.

Citeşte tot
26 Mai 2018Sursa: IPJ GIURGIU

BĂRBAT REȚINUT PENTRU AMENIȚARE

Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce în repetate rânduri a săvârșit acte de violență în familie.

Citeşte tot

Un bărbat din comuna Ghimpați a fost depistat de polițiști conducând autoturismul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Citeşte tot

Un bărbat de 46 ani, din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, este cercetat de polițiști după ce a fost depistat conducând pe strada Republicii din orașul Bolintin Vale, un autoturism neînmatriculat.

Citeşte tot

Vineri, 25 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au depistat și reținut un tânăr de 27 de ani, din comuna Mîrșa județul Giurgiu.

Citeşte tot

Toți ne dorim sărbători armonioase. Pentru a le avea, trebuie să fim civilizați și să îi respectăm pe cei din jur.

Citeşte tot