30 Mai 2023Sursa: IPJ GIURGIU

INFRACȚIUNI CONSTATATE LA REGIMUL RUTIER

La data de 29 mai a.c., ora 23.54, pe D.J.603, în localitatea Uzunu, județul Giurgiu a fost depistat, un bărbat, de 24 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanța cannabis, ulterior fiind transportat la spital, pentru recoltarea mostrelor biologice.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.  

***   

La data de 29 mai a.c., ora 00.15, în localitatea Crevedia Mare, județul Giurgiu a fost depistat, un bărbat, de 29 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul drager, care a indicat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind transportat la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

***

La data de 30 mai a.c., ora 01.00, în localitatea Bolintin Vale, județul Giurgiu a fost depistat, un bărbat, de 29 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul drager, care a indicat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind transportat la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.