13 Februarie 2018Sursa: IPJ GIURGIU

DEPISTAȚI CONDUCÂND AUTOTURISME NEÎNMATRICULATE PE DRUMURILE PUBLICE

Doi tineri, din municipiul Giurgiu, sunt cercetați de polițiști după ce au fost depistați conducând pe raza municipiului Giurgiu autoturisme neînmatriculate.

Marți, 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier, de la Poliția Municipiului Giurgiu au depistat un tânăr de 29 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea pe Șoseaua București, din municipiul Giurgiu, un autoturism înmatriculat în Republica Bulgaria, care in urma verificărilor efectuate s-a stabilit că era radiat temporar din circulație de autoritățile bulgare din data de 14.11.2017.

O  situație similară a fost întâlnită și în cazul unui tânăr de 25 de ani din municipiul Giurgiu care circula pe strada Gării, din municipiul Giurgiu, tot un autoturism înmatriculat in Bulgaria, radiat din circulație de autoritățile bulgare din data de 14.11.2017.

În cauză a fost întocmite dosare penale, în care polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.