07 Februarie 2023Sursa: I.P.J. GIURGIU

CONTROL JUDICIAR, PENTRU 60 DE ZILE, FAȚĂ DE DOI BĂRBAȚI BĂNUIȚI DE SĂVÂRȘIREA INFRACȚIUNILOR DE ÎNCĂIERARE ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE

La data de 4 februarie a.c., ora 22.30, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 43 de ani, din localitatea Prundu, județul Giurgiu a fost agresat de alți doi bărbați, din municipiul Giurgiu.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, la data 4 februarie a.c., ora 21.00, în incinta unei societăți comerciale, localitatea Prundu, județul Giurgiu, bărbatul de 43 de ani, ar fi avut o discuție în contradictoriu cu soția unuia dintre bărbați.

Ulterior, soțul femeii, împreună cu tatăl acestuia, l-ar fi agresat fizic pe bărbatul de 43 de ani, din localitatea Prundu, județul Giurgiu, pe fondul discuțiilor avute anterior.

Bărbatul, de 43 de ani, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, au fost identificate cele două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, ca fiind doi bărbați, de 25 și 49 de ani, din municipiul Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cei doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu a dispus, față de aceștia, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.